dimecres, de gener 09, 2008

Acords de "Govern"


Aquesta és la relació dels acords de govern d'ahir dimarts, dia 8 de gener del 2008. Són aquests, ni un més.

Per si algú dubtava encara del que implica la regionalització de Catalunya i la conversió del seu govern en una Diputació de pa sucat amb oli... aquí en té l'evidència. Sobren els comentaris.


PS: els acords els podeu consultar, habitualment, a www.gencat.net/premsa

6 comentaris:

Diego Sola i Garcia ha dit...

Hola, Elies. Sobta molt l'últim acord, del traspàs de carreteres a les Diputacions quan... no se suposa que estem en el camí de suprimir les diputacions per a crear les vegueries? O l'Estatut és paper mullat per aquest govern que diu que tant el defensa? No té gaire sentit, estar en els inicis d'un procés que culmina amb la provincialització clàssica de Catalunya i atorgar a les diputacions d'aquestes províncies noves competències ?!

Enric I. Canela ha dit...

S'han d'exat de dir quin ha estat el resultat de la concessió del bar d el'estació de Valldoreix.
Si a tot això li sumes l'esperpèntic paper que fan els nostres conseller anant a la comissió bilateral en lloc de quedar-se a casa...
A aquest govern l'haurien de condemnar per inducció al suïcidi col·lectiu, crec que és delicte.

Elies ha dit...

Diego, com que ara el tripi controla tres de les quatre... doncs a fer el bèstia d'aquesta manera.

ja ja ja, sí, Enric, aquest és el nivell. Desesperant. Ara hem d'estar atents al serial de l'aigua, després de TOTA la demagògia que han fet amb aquest tema al llarg de tants anys...

Anònim ha dit...

Efectivament, l'acord de traspassar competències a les diputacions és espectacular, però no és pas el primer.
Si algú s'entreté a repassar el pressupost d'alguns ajuntaments (com ara el de Barcelona) trobarà partides que recentment, de cop, creixen molt. Per exemple, la de serveis socials. No diríeu mai d'on surten els diners...De transferències del Govern de la Generalitat? Sí, ho heu endevinat. No cal que el nostre Govern faci res perquè ja ho fan els ajuntaments. També per aquí va la cosa del Consorci d'Educació, etc.D'aquesta manera es consolida la idea de la inutilitat de la Generalitat. Les coses importants, l'Estat i les coses d'aplicació, Diputacions i Ajuntaments. I La Generalitat?
Ah, sí, la Generalitat ha decidit que hem d'anar a 80 per hora!

L'Espelt ha dit...

Sabrem ser contundents electoralment i aturar aquest harakiri incomprensible?
Farem fora d'una pu.. vegada aquesta petuleia de personatges que "vetllen" per nosaltres?
Alguns només demostren incompetència, d'altres grandíssima competència, doncs sense fer molt soroll (fets i no paraules) estan aconseguint el seu objectiu, que tan bé defineixes: convertir el Govern en "una Diputació de pa sucat amb oli".
Déu meu!!!

reflexions en català ha dit...

Com diu el Montilla, val més un desacord que un mal acord. I es queda tan ample.

Ai, senyor...