dimecres, de gener 16, 2008

Nova relació d'acords "de govern"


No, no és el 28 de desembre. Ja som al 2008, portem més de quatre anys de tripartit (1 i 2), i aquests són, ni un més ni un menys, els acords de Govern de 15 de gener de 2008

Són 3, sí, 3, tres, t-r-e-s, de "fets, no paraules". Els fets, a més, són "acordar un informe" (el primer acord és un simple informe), cinc obres "d'emergència" i una subvenció a una associació de Víctimes del Terrorisme.

No sé, potser no caldria reunir el govern per fer "tanta feina" de tanta importància. Com a mínim ens estalviaríem les aigües, que ara que hi ha sequera, no és poc.

No tinc paraules. Tampoc calen, oi?
La mare que els va parir!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Elies,

l'altre dia vaig rebre un email del meu cosi amb un retall del diari de 2004 a on el conseller Milá de mediambient deia que amb les inversions previstes per la Generalitat a partir del 2008 ja no hauria mai cap problema amb el subministrament de l'aigua!
Si vols t'ho envio per email

I mira ara com estem, fent obres d'emergències per garantir el subminstrament d'aigua!.

Per cert, ja he publicat l'article sobre els polítics xusqueros.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/78359

Joan ha dit...

jejeje... quina feinada... deuen haver quedat estabornidets, pobres. A vegades penso com ens ho arribarem a fer si algun dia tenim un estat per a nosaltres solets. Deixar la feina per fer quan tens un estat que fa política per tu és ben trist. I regionalitza i esdevé fatal. Però imaginem per un moment tota aquesta patuleia amb un estat per organitzar i fer i desfer...