dimarts, de gener 22, 2008

Kyrie eleison


Què voleu que us digui. Avui és un dia d’aquests que hom no sap com ha arribat a casa. He posat Bach, un CD que vaig comprar fa poc: Tombeau de Sa Majesté la Reine de Pologne, absolutament deliciosa. M’he servit una copa de vi. I m’ha envaït una estranya desgana. Volia parlar d’alguns temes. Però m'he deixat anar, des de la primera peça que inclou el CD, el Kyrie de la Missa (BWW 234).

Justament avui, que sembla que el govern ha treballat una mica més. La relació d’acords és més extensa. I podria, de fet, estar cel·lebrant amb aquest vi del Priorat que Catalunya torna a ser pionera en alguna cosa, però què voleu que us digui… Digueu-me pessimista, digueu-me que m’agrada aixafar la festa…:

“El Govern regula un nou sistema d'identificació electrònic per a ovelles i cabres

- El sistema es basa en una petita càpsula a l’estomac i dos peces de plàstic a les orelles, amb el codi d’identificació del remugant
- Catalunya és pionera a l’Estat en elaborar una regulació d’identificació animal d’aquestes característiques
- El nou sistema és segur, pràctic i fiable i dinamitza les tasques d’identificació dels animals”

No sé. Ja ho vull, això de ser pioners. Però hi ha alguna cosa en aquest acord que em modera respecte l’eufòria governamental. Serà que he tingut un mal dia. I que estic carregat de prejudicis.

Si com a mínim haguessin pensat en els vedellets de can Reflexions en Català!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per saber-ne més del tema i com ho fan a Europa:
http://ec.europa.eu/food/animal/identification/ovine/ovine_tags_en.htm#Spain

Anònim ha dit...

Hòstia, hòstia.

Només a la notícia que discrimina els nostres vedellets he trobat aquestes faltes: 'estomac' ('estómac'), 'en elaborar' ('a elaborar'), 'entre sí' ('entre si'), 'de identificació' ('d'identificació'), 'etc' ('etc.'), 'punts claus' ('punts clau'), 'pel sector' ('per al sector'), 'per a la col·locació dels mateixos' ('per col·locar-les', en femení, ja que parlen d'unitats d'identificació), 'donar compliment' ('acomplir'), 'te' (té'), 'per aquest exercici' ('per a aquest exercici'), entre d'altres.

T'imagines què passaria si a la web del Govern espanyol hi hagués tantes faltes en una sola notícia?

Bé, espero que avui tinguis un dia més bo. Salut.

Dessmond ha dit...

Sort en tenim del vi, per aguantar tanta política.
De Generalitat a Gestoria nó hi ha cap abisme.
Sort en tenim del vi, per resistir el que sigui!.

Joan Arnera ha dit...

He he, haurem de fer una llista amb tots els acords de govern que vas apuntant aquí. Realment es demostr que vivim en un país de primera, optimista i socialista. Visca la pepa.

Joan Arnera ha dit...

Catalunya és pionera en la identificació de xais? Home, no em sorprèn... som tots plegats una colla de xaiets, a la vista del què votem!

Anònim ha dit...

Ha ha, genial. El dia que en aquest país siguem pioners en tenir cura de les persones ja serà l'hòstia.

Cap eixelebrat director català no en farà una pel·lícula d'això, protagonitzada per Albert Pla fent de conseller?

Enric I. Canela ha dit...

Sort que també han aprovat el recurs pel tema de l'ANRCA, perquè si es queden amb les ovelles...
Arta estan ideant un urinari que et saludi quan entres i quan surts. O un servei d'aquest que digui, no gastis massa paper. Crec que ho aporoven al proper consell de govern. Serem pioners. Igual el Saura surt a explicar-ho, li tocaria. Espero que el govern central no ho porti al TC.