dilluns, de desembre 24, 2007

Bon Nadal! (i què gran ets, Fermín!! -entre nosaltres- al gol sud del Barça)


No cal donar gaires explicacions, perquè no n'hi ha... però avui, al Barça, ens ha acompanyat en Fermín Muguruza. Hem estat allà, al gol sud, on sempre estem des de fa tantíssims anys la nostra penya. I de fet la seva companyia ha estat l'únic interessant del partit.

Evidentment no recordava les per a mi mítiques partides de futbolín al Puerto Hurraco, al meu nou barri d'adopció, al Poble Nou, amb en Tonino Caratone, després d'algun concert... Tampoc li he parlat de quan vaig pillar el cotxe i vaig anar fins a Baiona a buscar entrades per als concerts de Negu Gorriak per a tota la penya. Ni d'aquell concert de les festes de la Mercè, al Poble Espanyol, que es va suspendre per una pluja increïble, i que després es va fer a l'antic Palau d'Esports, al carrer Lleida. Ni d'aquells concerts a Gernika... ni... uf!

Ni tan sols li he dit que el meu últim post prenia el nom d'una cançó seva, Plastik Turkey. Però allà estàvem, amb els colegues que havia vingut, entre nosaltres, ben acompanyat. No portava la samarreta de l'Oleguer, com a l'últim concer a BCN. Pero jo sí, he he he.

Bon Nadal a tots i totes! Amb alguns igual ens trobem al Cant de la Sibil·la a Santa Maria del Mar i la posterior Missa del Gall.

PS: i a veure si me n'ensurto de descarregar-me la foto del Fermín al Gol Sud del Barça... i la penjo en aquest post...

4 comentaris:

L'Espelt ha dit...

Em deixes de pedra. Primer per que veig que hi tens amistat, almenys de companyies, i després, pel fet que es trobés al Camp Nou.
Fantàstic!!!
Llàstima de partit i llàstima de Barça. Jo era davant vostre (gol nord, 3a gradaria, com sempre), i fins al sopar d'avui no m'ha passat la depre.
El Barça donaria per fer una "barçaesfera".
En fi.
Bon Nadal !!!

Dessmond ha dit...

Molt Bon Nadal, des de Palma.
I del Barça..., més val no remenar massa aquest tema.

joliu ha dit...

Mira, doncs potser sí que ens vàrem veure a Santa Maria del Mar. Em sap greu no haver-te saludat, però és que no et vaig reconèixer.
Què et va semblar?
A mi em sembla que cada any milloren el ritme, l'ordre, la posta en escena però encara no tenim la sort de que canviin la cantant. (Era millor la de fa quatre anys)
No sé si et vas quedar després a la missa. Si ho vas fer, no trobes una mica ridícul que al final el capellà faci la llista d'agraïments als assistents, cantants, col·laboradors...? i que a sobre es faci el multiculti repetint-ho en castellà, en francès i en anglès? Punyeta, si algú no entén el català, ja fa una hora i mitja que s'aguanta o ja ha marxat! Un capellà ha de dir aneu-vos-en en Pau i punt.
Encara sort que no va ser com fa dos anys que es van posar a presentar el cant de la Sibil·la amb un llarg text en diversos idiomes. Aquell any els feligresos van aguantar bé el català, van murmurar en el castellà, van queixar-se en veu alta durant l'angès i el francés i en la locució en alemany algú fins i tot va xiular i crec que no ho van acabar. (poser exagero una mica, però ho recordo així)

Elies ha dit...

Espelt, per un amic comú. Espelt i Dessmond, sí, millor no parlar gaire d'aquest tema, tot i que efectivament donaria per a una barçaesfera, he he he. A la nostra penya igual posem un bloc en marxa, us tindré informats...

Joliu, fa tants anys que hi vaig... uf! crec que encara anava a la Facultat, o potser immediatament després. Un any hi va venir la Tatcher, espectacular...

Si t'haig de ser sincer, jo encara enyoro quan hi vaig començar a anar, i feia de sibil·la un home -crec que era en Josep Pons, però igual fico la pota-, allò era memorable!!!! I escampaven espígol per tota la basílica. I no hi havia la gentada d'ara. I la missa del Gall -a la que sí em vaig quedar- l'oficiava el cardenal Jubany.

De totes maneres, i nostàlgies a banda, enguany m'ha agradat bastant més que l'any passat. La comunió ha estat molt més ben organitzada. I les peces musicals triades per a l'ocasió les he trobat molt encertades.