dijous, d’abril 19, 2007

La guerra fallida d'Israel contra Hezbolah...

Us recomano un llibre: La guerra fallida de Israel contra Hezbolá, de Renaud Girard, de l'editorial Malabar.

En el nostre marc imposat pel políticament correcte d'estúpida i incondicional adhesió a la causa palestina, arabista, islamista, etc, un llibre com aquest és un alenada de llibertat.

Hezbolah va perpetrar un atac a Israel que era una declaració total de guerra i una autèntica declaració de principis bèlics dels combatents islamistes més fanàtics i antioccidentals: Hezbolah al Líban, Hamas als territoris "ocupats" palestins i l'Iran dels aiatolahs des de la reraguarda, a l'ombra de tot, i amb el control de tot.

El llibre analitza els fets amb freda objectivitat. Assenyala la gravetat i autèntica dimensió de l'agressió de Hezbolah. I analitza la resposta israelita, amb una descripció precisa del que s'ha considerat fracàs de la doctrina militar del Tsahal.

Malgrat analitzar les errades del Tsahal des d'un punt de vista objectiu i no antisemita -com seria l'habitual des de posicions políticament correctes europees-, i malgrat reconèixer la fallida guerra entre Israel i Hezbolah, el llibre de Renaud Girard descriu amb precisió els elements que fan que Israel pugui considerar que ha guanyat aquesta guerra, tot i que en l'ànim col·lectiu hi hagi un sentiment de derrota, de fracàs.

Realment els raonaments i l'anàlisi de Girard m'han sorprès, però els hi he donat crèdit. I em sembla que pot tenir raó. Això només ho podrem veure amb el pas del temps i l'evolució dels esdeveniments.

El llibre descriu com l'opinió pública occidental sucumbeix a la propaganda islamista. Per això em sento profundament orgullós d'haver proclamat, just en el moment de les més dures hostilitats, el meu suport incondicional a Israel. El combat d'Israel i la seva autodefensa són, en el fons, el combat de tots per la nostra llibertat i per la nostra seguretat davant els fanàtics feixistes islamistes.

Shalom!

1 comentari:

Odalric ha dit...

Shalom!

Un article fantàstic. A Europa hi ha una manca de visió i objectivitat cap a Israel que em posa malalt.

A més, amb la comissió Winograd s'ha donat un exemple de transparència i democràcia que ja voldríem nosaltres a casa nostra.