diumenge, de setembre 17, 2006

Visca el Sant Pare Benet XVI!!!

La internacional islamista ha proferit com una jauría en tota mena de gravíssimes desqualificacions, insults i amenaces contra el Sant Pare Benet XVI (a la imatge, l'escut papal de Benet XVI). I les societats occidentals assistim, un cop més, impàvides i atemorides a la barbàrie que propaguen des de les seves mesquites i palaus.

Aquí hi ha vàries coses a tenir en compte i analitzar.

Primer de tot, el poble de Déu i molt especialment els catòlics, que creiem en la transmissió divina de la missió papal, des del Crist, quan diu a Pere "tu ets Pere i sobre aquesta pedra edificaré la meva església" hem d'estar i estarem sempre al costat del Sant Pare. Cap fisura, cap dubte.

Segon, les paraules de Benet XVI són sàvies, plenes de coratge evangèlic i d'acord amb la missió de pastor del Sant Pare. El cristianisme és la gran força inspiradora de la civilització occidental, i davant les amenaces contra tots els valors cristians i humans que representa l'islamisme, les paraules del Sant Pare són imprescindibles.

Tercer, amb independència fins i tot de que les civilitzacions occidentals professem una fe més o menys intensa, o que sigui inexistent, les paraules del Sant Pare són un bàlsam intelectual i una guia ineludible perquè sapiguem valorar i defensar amb coratge no només els valors de la fe, sinó tot allò que conforma els valors de la nostra civilització, que és el que directament ataca, menysprea i vol destruir l'islamisme.

Si l'islam planteja la seva fe com un combat contra tots els valors de la societat occidental, i no només la seva fe, tindrà batalla, i tornarem a guanyar, costi el que costi i davant qui sigui.