diumenge, de setembre 17, 2006

La Terrazza!!!!

Aquesta nit he anat a la Terrazza amb una amiga eivissenca. Per a mi és la millor discoteca de Barcelona. Al Poble espanyol, en el que representa una possessió mallorquina... una discoteca a l'aire lliure, amb un pati central amb palmeres i altres arbres... un autèntic luxe per a una ciutat com Barcelona acostumada en excés al cutrerio massificat. Un indret privilegiat, singular, una música sempre boníssima i rabiosament actual... Un lloc on gaudir plenament de la nostra cultura mediterrània i de la seva vessant més sensual, més edonista.

Terrazza dels somnis que fan que les ciutats tinguem coses bones i diferents a oferir i per gaudir-ne. Un lloc pensat per gent d'aquí i per a la gent d'aquí, però on s'hi pot trobar gent d'arreu.

Fa anys hi anava molt i m'ho he passat sempre molt bé. Ara ja no surto tant, i els dos últims anys hi anat poquíssim, un parell o tres de vegades. Els ambients canvien (jo també he canviat), però encara et trobes amics i guapes conegudes o per conèixer i encara et fa sentir únic: per la ciutat, pel clima, per la bellesa i perquè hi hagi gent com la de Night Sun Group capaces, amb aquest bon gust, estil i motivació, de fer-nos-ho passar tan bé.

L'ajuntament, tan preocupat de collonades i tan indiferent al benestar dels barcelonins, hauria de premiar i considerar com es mereix un espai com La Terrazza, que és IMPOSSIBLE que destorbi ningú, que té una gestió modèlica i que permet gaudir de les llunes d'estiu i de la torbadora bellesa de les noies com enlloc de la ciutat.

Molts anys i bons a la Terrazza i a la gent de NSG!