dimecres, d’agost 13, 2008

Material de guerra... supervivència de postguerra.


Demà dijous s'inaugura al Saló Parroquial una exposició preparada per la gent del poble sobre el material de guerra que va permetre sobreviure en la penúria de la postguerra.


El cartell l'ha fet una amiga meva, la Carme. I em sembla preciós. Aquí us el deixo. Des del Garito, a la fresca...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es xocant (per no dir-ho d'una altra manera) que tinguis tanta sensibilitat pels temes de memòria històrica i al mateix temps mantinguis un enllaç amb la web de suport al criminal feixista,racista i xenòfob general Ante Gotovina. O potser no saps què va fer? en tot cas, abans de crear un enllaç cal informar-se.

Anònim ha dit...

Benvolgut Elies,

A seguir disfrutant de les merescudes vacances. Jo també torno a "desapareixer" dimarts, altres 10 dies.

Per cert, com sempre es curiós que els inquisidors anònims, suposadament d'esquerres internacionalites i cosmopolites, sempre facin d'inquisidors, DES DE L'ANONIMAT.

Tenen molt que amagar, suposo...I, com a nònims, donen ordres, reglaments,...totalitarisme xungo.

Molts records,
Andreu

Anònim ha dit...

He signat com a anònim simplement perquè ni ens coneixem ni tinc interès en entrar a formar part del vostre cercle. Però no per això deixo d'indignar-me quan algú fa apologia d'un criminal de l'alçada d'immoraliotat d'aquest fill de puta de Gotovina.
Albert Vinyes García
Blanes

Elies ha dit...

Albert, perdona, però estàs absolutament atontat. Et creus el que t'interessa i la resta et menges, sense cap mena de contrast, les informacions políticament correctes.

Ara que, està clar, els multicultis, internacionalistes i tan d'esquerres com vosaltres sou allò tan llefiscós del políticament correcte.

No toquis els ous, doncs, si no t'agrada. I jo no te'ls tocaré a tu, que no em ve gens de gust.

Anònim ha dit...

Increible!!!!
Albert

Anònim ha dit...

Benvolgut Elies,

Vols dir que encara necessites més vacances??

T'esperem a la catosfera, si més no jo.

Fins aviat.

Andreu

joliu ha dit...

Elies,
avui dimarts 2 de Setembre a la tertúlia del món a RAC1, un tal Oriol Junqueres, ha fet referència a una certa polèmica sobre troballes de restes de la guerra civil.
Així. Sense concretar més ni aprofitar l'oportunitat per posar el focus sobre el cas.

Diu exactament: 'per exempre aquest estiu hi ha hagut una polèmica el voltant de que encara es troben restes humanes de la batalla de l'Ebre, etc, etc.'

Mira Oriol, polèmica no gaire per que ningú, com tu, que tingui mitjans a l'abast, se n'ha volgut fer ressò. I avui que quasi se t'escapa has callat de seguida.

Podeu escoltar el podcast de les 08h del dia 02-09-08 minut 51