dimarts, de juny 03, 2008

Vine a la festa de Blocs amb estrella!


Ets un "bloc amb estrella"? Ets lector o lectora de qualsevol dels 70 "blocs amb estrella" (o de tots, he he he)?

VINE A LA NOSTRA FESTA DE FINAL DE CAMPANYA!

Dijous dia 5 de juny, a partir de les 22:30
al PEPSI CLUB (c/Sagués cantonada amb Marià Cubí, a Barcelona)

comptarem amb la presència de Joan Carretero i Rut Carandell

i amb música d'en Quim (sense bloc, però reagrupat)

Envia'ns un mail a: blocsambestrella@gmail.com
i et farem arribar tota la informació
US HI ESPEREM!

Estem a punt d'arribar al final del camí que va motivar la iniciativa de Blocs amb estrella. Dissabte vinent, dia 7 de juny, hi haurà la votació per escollir la nova direcció d'ERC, presidència i secretaria general.

Blocs amb estrella va sorgir com un espai comú de tots els blocaires que, des de la nostra llibertat i independència de criteri, compartim el desig comú de renovació a ERC, que representen Joan Carretero i Rut Carandell, els candidats de Reagrupament.

Pensem que Blocs amb estrella ha estat una iniciativa innovadora i molt interessant que ha permès palesar el suport que aquesta renovació té a la catosfera. I ens ha permès, també, gaudir d'un munt d'articles extraordinaris, d'una gran qualitat tant pel que fa als seus continguts com a la seva forma.

Per tot això una bona manera de començar a acomiadar aquesta "aventura" és fent una festa. I això serà dijous vinent, dia 5 de juny. Aprofitant que tant en Joan Carretero com la Rut Carandell estan a Barcelona, farem una festa, a la que hi assistiran, podrem parlar amb ells i, a més a més, farem públic un manifest final, de valoració d'aquesta experiència i de reafirmament del nostre suport amb la renovació d'ERC que defensa Reagrupament.

Per a tots els impulsors de Blocs amb estrella, ha estat fantàstic haver comptat amb l'adhesió de quasi de 70 blocaires i el suport de centenars de lectors. La lluita continuarà des dels nostres blocs, però aquest tram del camí que hem compartit ha estat realment interessant i emotiu.

Us animem, per tant, a intensificar, en aquests dies que queden abans de les votacions, el vostre posicionament a favor de Reagrupament, a fer arribar fins l'últim racó de la catosfera el nostre compromís i les idees que ens porten a donar suport a la Rut i el Joan. I, evidentment, us animem també a venir a la festa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et copio l'article sencer, apa.

reflexions en català ha dit...

Me n'havia oblidat: una nota magnífica!

Anònim ha dit...

Heu vist això?

http://www.racocatala.cat/noticia/reagrupament-domina-enquestes-raco-catala-primaries-derc