dijous, d’abril 17, 2008

Sopa, boba i de tomàquet


Em llevo aquest matí, i mentre anava sentint la ràdio, a Can Basté... de sobte m'hi trobo en Montilla entrevistat. Collons, moviment ràpid del dial, i cap a Catalunya Ràdio.

Acabo de sopar, veig en Tomàs Molina i el seu temps (l'home avui se li notava que gaudia...), em situo convenientment al sofà per al Polònia... i va i em surt el Montilla entrevistat per la Terribes.

Més collons. No sé on ficar-me. Faig zàping. Passo per Tele Taxi... i en Justo Molinero està entrevistant en José Zaragoza. Escena surrealista. Penso... de què deuen parlar? Doncs ni més ni menys que en Zaragoza està lloant els dirigents d'Esquerra (Carod i Puigcercós).

Ja en tinc prou. És clar que els lloarà. Infinitament. Collons, que tenim sociates fins a la sopa!!!

I a sobre llegeixo que el nou president de la diputació serà un tal (no recordo el nom)... marit de la Manuela de Madre. La sopa boba dels sociates és la hòstia.

Tomàquet. La sopa és de tomàquet. No n'hi ha poc!! En fi. A veure si podem fer-hi alguna cosa, perquè això no hi ha qui ho aguanti. A la Sexta fan Prison Break... no sé si és premonitori d'alguna cosa, si té cap nivell alegòric...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Elies,

T'has deixat de fullejar el 20 minuts, gratuït. Surt també el Montilla Junior, que ha estat condemnat judicialment per fer destrosses (cabines telefòniques), estès o no, com deia la defensa, en una situació etílica superior als 80 per hora del tiet Baltasar.

Zaragoza, No Vales, Ferran, quins avalistes han sortit per al Carod , el Benach i el Puigcercós. Sort que eren i son equidistants...diuen.

O sia, republicà català independentista, que si t'agraden Montilla, Zaragoza, No Vales, i Crostra Ferran , no votis Carretero ni Carandell.!

I a l'inrevès, republica català independentista, si no t'agraden Montilla, Zaragoza, No Vales i Crostsra Ferran, del Psoe, vota i recolça a Carretero i Rut Carandell.

Dos opcions. La del satèlit del Psoe i la d'ERC independent i independentista, la de Carandell i Carretero.

Cada vegada està més clar el mercat. O Psoe, o ERC. O Psoe, ó Carretero&Carandell.

Està claríssim. Reagrupament, liderat per Carretero i Carandell.

Bona nit,

Andreu

Anònim ha dit...

No vull aigualir-vos la festa, però els ùnics que poden acabar amb els socialistes es CiU. És el que hi ha, per aixó els volen fer desapareixre, perqué ells ho tenen clar.

En Carretero? o i tant que m'agrada en Carretero!!... però amb els anys, i els tripartits, m'he tornat pràctic. Qué voleu que us digui si penso així?.

I és que el nivell d'instulticia al que s'ha arribat a la vida politica catalana mercés al tripartit ja se m'está fent insuportable.

Anònim ha dit...

Amic i company Elies,

efectivament hi ha dies en què et sents realment en estat de setge, com em va succeir a mi el dia en què parlaven alhora Dolors Nadal a CatRàdio, Joan Saura a RAC1 i Joana Xamena (PP) a IB3 Ràdio.

Salut i força

Ròdia

Anònim ha dit...

Costa d'entendre, ja ho sé, però no veieu que el que ha marcat poderosament la trajectòria de Montilla-Nocilla-Merendilla és el seu pas triomfal per l'ajuntament de Cornellà i tot el que això implica? Aquesta va ser l'experiència que va marcar(i marca) la seva vida i la seva actuació. La naturalitat amb que practica el repartiment del pastís institucional entre els seus, la reducció del nucli tradicional del poble a la mínima expressió, la implantació de la uniformitat i la 'cutreria' en l'urbanisme, l'engany i el tripijoc a l'esquena i a costa dels ciutadans. Aquest és el programa d'aquest capatàs. Amb aquest antecedents és normal que ara es pensi que TV3 i totes les emissores de Catalunya no són més que la prolongació lògica de Radio Cornellà, emissora municipal, que paga l'ajuntament i escolten quatre velletes i dos cosinets concos dels regidors. Què esperàveu si no?
Agnès

Anònim ha dit...

Que vagin fent. Aquest abús mediàtic els acabarà passant factura.

Anònim ha dit...

Si, per aixó no hi ha manera de que consensuin els càrrecs de la CCMA, perque el control de BTV se'ls está esmunyint de les mans i no permetran que els passi el mateix a TV3 i Catradio. Avants les tanquen o se les venen... a Prisa, la SER o la Sexta. De més verdes en maduren.

joliu ha dit...

Exacte, fins a la sopa. Encara sort que no ens els trobem a llit! (Jo fa temps que no hi poso cap sociata)

Elies, hauriem d'animar l'Andreu a escriure un article per penjar a Blocs amb estrella, sempre apunta al centre de la diana i a sobre no falla.
Què et sembla Andreu? t'animes? que no tinguis bloc no hi fa res. Un blocaire és aquell que bloqueja no qui té un bloc. Per exemple, per mi, el Salvador Sostres no és un blocaire, i l'Andreu sí.

Anònim ha dit...

He arribat a pensar que la merda de gos que he trepitjat avui, l'amo deu ser socialista!!!! . He d'anar al metge?!?.

Elies ha dit...

Agnès, i tant que ho veiem. Em fa l'efecte que els que circulem per aquí ho veiem claríssimament. Per cert, Déu n'hi dó el teu comentari al post anterior, uf!

Andreu, animat... en Joliu té raó.

Josep, Ròdia... aquí l'important és que estem treballant, modestíssimament, per canviar les coses. N'hi ha que s'hi repengen, en les coses, i ja els hi és de puta mare tota la trama sociata-puigcercocista. Però n'hi ha que ens hi rebel·lem. Aquesta és la diferència. Ni llençar la tovallola ni fer-nos-en còmplices.

Dessmond ha dit...

L'abús no solament és mediàtic, Marc... en fi, que n'hi ha per llogar-hi cadires!.