dissabte, d’abril 19, 2008

Onfla, onfla, onfla el baló


Pujo de l'Itaca, al Poble Nou, al barri. Aquesta tarda hi han actuat "El Belda i el conjunt badabadoc". Sensacional. A una hora inèdita, quasi torera, les cinc de la tarda. Entre bons amics, com el Rocker.

Són una passada, divertidíssims, cançons de sempre, cançons per xalar, cançons per estar entre colegues fent unes birres i cantant.

Per motius familiars avui no puc anar al Barça. Però aquesta tarda, amb en Belda, ha estat un luxe. La seva acordeó. L'Eric a la bateria. I Lo Pardal rocker amb el contrabaix, tot un personatge. Uf! Què divertit. No us els perdeu si teniu l'ocasió. Aquesta nit toquen a Sant Cugat.

El dia 6 de maig toquen al Cat, al Tradicionàrius. Pels skatalitiks com jo, a més, la versió del Borinot, borinot, dels mítics Skatalà ha estat brutal, uf! Amb un petit canvi a la lletra, quan diu allò de "si tu ets un kumbayà aquí no hi fas pas res" per "si tu ets un botifler aquí no hi fas pas res", ja ja ja.

I la que més m'ha sorprès ha estat aquesta peça valenciana d'onfla, onfla, onfla el baló. Què bona (a l'enllaç el so és pèssim, disculpeu, és l'única que he trobat)! I l'aquesta nit dels Calypso, i Al vent, d'en Raimon, i el boig de la ciutat dels sopa...

De sobte, una tarda de dissabte al Poble Nou es converteix en un luxe, entre la bona gent de l'Itaca.

Ah! i com a anècdota... això que l'Erik i en Belda s'han fet ressò de l'anarco-carlisme, ja ja ja, és boníssim. Realment som un poble imaginatiu. Ens agradi més o menys el que fem i parim, però som imaginatius i tenim sentit de l'humor.
Jaiak bai borroka ere bai, que diuen...
Doncs això, onfla, onfla, onfla el baló... avui també ho he fet, onflant el baló de Reagrupament entre els que m'han volgut escoltar després del concertillo... Suport a suport... onfla el baló!




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut patriota, t'agraeixo molt el post, realment amb amics així, es pot fer país i alhora passar-s'ho bé.
per cert, acollonant lo d'amics d'Israel. Jo la veritat és que ni uns ni altres em fan el pes, però el que tinc clar, és que els catalans som més jueus que palestins.

Anònim ha dit...

Ep que abans m'he descuidat de posar-hi el meu nom.
Sóc l'Eric de Vic

Elies ha dit...

Gràcies, Eric, per passar-te pel bloc! fins la propera i endavant les atxes!

Anònim ha dit...

Benvolgut Elies,

De nou felicitar-te per el post tan estupendament redactat que has fet sobre el concert del Carles Belda i els Badabadok a l'Itaka de Poble Nou. Vaig tenir l'inmensa sort de assistir a aquest concert, amb un format poc habitual, i vaig gaudir d'allò més.

Salut i Visca la Terra.