divendres, de maig 25, 2007

Tria Trias!! (remasterització de l'anterior post)


Tria Trias! per promoure un canvi necessari a la ciutat de Barcelona i per donar una empenta regeneracionista al catalanisme, que ens faci recuperar la il·lusió i la fe en el nostre país i le seves possibilitats!

- Perquè Trias pot guanyar, i guanyarà, si ens escoltem una mica més a nosaltres mateixos, als nostres sentiments, que a la nostra "estupendíssima" capacitat d'anàlisi i crítica de tot el que passa.

- Perquè després de 28 anys la ciutat necessita urgentment una renovació profunda de persones, d'idees, d'equips, de projectes.

- Perquè ens cal un nou alcalde i un nou equip per retornar la ciutat als ciutadans, que faci que els barcelonins siguem els autèntics protagonistes.

- Perquè hem d'evitar la degradació de la ciutat convertida en parc temàtic i turisme low cost, lloretització i ser el bar-restaurant-discoteca d'Europa

- Perquè necessitem que BCN recuperi el lideratge del país, vulgui exercir de Cap i Casal, i creixi amb el país, i no d'esquenes al país, si no menyspreant-lo i amagant els símbols de la catalanitat.

- Perquè necessitem algú que lideri la ciutat i es posi al davant de les seves necessitats, de les necessitats de l'economia, dels emprenedors, de la gent, d'infraestructures, de transport, de mobilitat, de sanitat... no algú que es dedica a ballar samba, que el mal espanta, i a muntar vacances pagades per als amiguetes.

- Perquè necessitem algú que sigui un referent moral per a la ciutat, algú proper als veïns, algú per fer front als problemes i no per amagar-se'n sistemàticament, que els ignori o que els negui fins que li peten a les mans. Algú que entengui la importància de les famílies i que faci de la solució de les seves angoixes, com la tria d'escola o la falta de places de llars d'infants, la seva principal preocupació i obsessió. No hi ha dret a que els pares estiguin passant els calvaris que passen per trobar una plaça de llar d'infants o d'escola per als seus fills.

- Perquè el catalanisme necessita una empenta que generi il·lusió, retorni l'optimisme i la fe en el nostre poble, en la nostra gent, i en la victòria. Perquè es demostraria que les coses es poden canviar.

-Perquè cal un sotrac que faci reflexionar ERC i els seus dirigents, perquè no pot ser que no se n'adonin del que està passant i del que pot passar, perquè no pot ser que visquin tan allunyats de la realitat com per pensar que un vot a ERC és un vot per fer baixar els fums al PSC-PSOE.

-Perquè es pot iniciar una nova dinàmica política molt interessant i engrescadora, amb nova gent, noves aliances, nous projectes, noves estratègies.

-Perquè tot i que no tinc ni idea del que pot passar a les eleccions ni després de les eleccions, estic convençut de que ni que només sigui per una vegada, val la pena deixar-se caure en la temptació de la poma que se'ns ofereix. I promoure un canvi.

Tria Trias!

(si voleu més arguments, consulteu l'anterior post)

7 comentaris:

Roger T. ha dit...

Déu t'escolti, elies, Déu ens escolti, farem el que podrem, però la cosa està difícil.

Odalric ha dit...

Cal dir tot això però més alt!

Hom ja sap que el Trias és socialdemòcrata... pq no deixa d'obsessionar-se amb aquesta batalla que no pot guanyar i lidera la dels valors?

El teu argumentari és prou potent per engrescar la gent, que el faci servir!

A veure si ens portem una sorpresa agradable diumenge!

Joan Arnera ha dit...

Hahahaha, la millor de les raons és primera (la de la foto, vull dir).
Jo francament també desitjo que guanyi el Trias (i consti que no he votat mai CiU... de moment), però no n'estic pas gaire segur... Tant de bo que hi hagi un canvi, que la ciutat realment ho necessita... i diria que el país encara més!
Salut!

Elies ha dit...

De vegades es comet l'error de pensar que els partits són un fi en si mateixos, quan en realitat només són un mitjà.

Per això penso que votar CiU aquestes eleccions és la manera, el mitjà, més eficaç per canviar les coses, per canviar el rumb de la política catalana

trubies ha dit...

ENDAVANT TRIAS ALCALDE!!!

CdeCarabassa ha dit...

Amb aquest cartell de campanya el Trias guanyaria segur.
Me'l baixo.

MONMAR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.